web CD CEC

Kvalitní CD přehrávač, výroba Japonsko, hmotnost cca 7kg. Tento typ byl používán jako referenční CD přehrávač v redakci časopisu Stereo Video (info z internetu). Vzhled a technický stav viz video výše. Načítá perfektně, ale mechanika vysouvání „šuplíku“ bude potřebovat údržbu (pravděpodobně nutná výměna gumičky) – šuplík někdy vysune, někdy nevysune – viz video.

Cena: 4.999,- CZK   Poštovné ČR: 220,- CZK – PRODÁNO

The CEC CD3100 CD player is a very competent and in many ways downright superb CD player. It has a sensible mix of features and chief amongst these is the provision of an AES/EBU output, facilitating a high quality interface to a good DAC. For sound, it have excellent detail retrieval with little or no treble sizzle apparent; together with the midrange, makes for a class-leading package for those who want a clear window into their music.

Specifications :

D/A conversion……………………………Single bit

Analogue outputs………………………..One pair (RCA)

Digital ouputs……………………………..Two pairs (AES/EBU, coaxial)

Main supply……………………………….230V, 50/60 Hz

Power Consumption…………………….14 Watts

Dimensions(w x d x h)………………….43.5 x 31 x 10 cm

Weight……………………………………..7 kg


fbbuttonInstagram logotwitter

Pokud vás zajímá co bude vystaveno do prodeje a chcete být informováni ještě dříve než budou nabídky zveřejněny, tak můžete odebírat nový YouTube kanál Angelicaaudio – odkaz na kanál zde (následně stačí kliknout na ikonu „odebírat“): https://www.youtube.com/user/Angelicaaudio

  • Angelicaaudio 2013
  • Angelicaaudio 2013
  • Levný servis a pomoc s PC
  • Angelicaaudio 2013