WEB Tesla NZC 431

Cena: viz níže CZK   Poštovné ČR: viz níže CZK – PRODÁNO

177908 – Gramofon Tesla NZC 431 (šasí Tesla HC 43) – vzhled a funkčnost viz komentované video výše. Zařízení sice hraje, ale je k údržbě. Levý kanál hlasitější (lze srovnat balance), nesvítí kontrolka, potenciometr výšek zatuhlý. Isostaty – některé přepínače nutné několikrát zmáčknout aby zůstaly v požadované poloze. Praskliny plexi vzadu u pantů. Cena je uvedena bez hlavičky přenosky a bez přenosky. Cena 4.499,- CZK – Poštovné 350,- CZK (zaslání poštou výslovně na riziko kupujícího, i přes kvalitní zabalení dorazí občas plexi rozlámané)

177909-86 – Hlavička přenosky s přenoskou Tesla VM 2102. Stav přenosky viz detailní fotky ve videu, zvuk viz video. Diamantový hrot hodně opotřebený – zvuk viz video. Hlavička s přenoskou bude uvolněna do prodeje až pokud bude chtít zákazník zakoupit gramofon bez hlavičky a bez přenosky. Cena hlavička přenosky: 1.699,- CZK, přenoska zůstává v hlavičce jako bonus zdarma (zdarma vzhledem k opotřebenému diamantovému hrotu). Poštovné 170,- CZK jako balík do ruky.


fbbuttonInstagram logotwitter

Pokud vás zajímá co bude vystaveno do prodeje a chcete být informováni ještě dříve než budou nabídky zveřejněny, tak můžete odebírat nový YouTube kanál Angelicaaudio – odkaz na kanál zde (následně stačí kliknout na ikonu „odebírat“): https://www.youtube.com/user/Angelicaaudio

  • Angelicaaudio 2013
  • Angelicaaudio 2013
  • Levný servis a pomoc s PC
  • Angelicaaudio 2013