Universum 320

177487 Universum LB 285 sloupové reprosoustavy – Cena: 999,- CZK   Pouze osobní převzetí – PRODÁNO

Sloupové reprosoustavy Universum LB 285. Distributor Quelle (vzhledem k tomu, že nákupčí obchodního řetězce Quelle své práci velmi dobře rozuměli, tak vybírali do své nabídky velmi slušná zařízení). Ozvučnice z masivního kovového profilu – pravděpodobně hliník nebo nějaká slitina s vysokým podílem hliníku. Impedance 8 ohm, výška 82cm, velmi slušný zvukový projev. Nutné ještě dočistit – zbytky lepu z lepicí pásky, malý odprýsknutý kus povrchu na jednom podstavci, jedna kalota výškového reproduktoru stopy po namáčknutí – bez vlivu na zvukový projev. Pouze osobní převzetí – tohle by se skutečně špatně balilo. Zaslání poštou pouze na základě individuální domluvy a za dost vysoké poštovné.

177488 Universum LBS 285 satelitní reprosoustavy – Cena: 399,- CZK Poštovné a balné ČR 200,- CZK (balík do ruky)

Satelitní reprosoustavy mají odštípané kousky spodních a horních plastových krytů. Materiál ozvučnice lehká kovová slitina. Technické parametry viz foto štítku na závěr videa. Impedance 8 Ohm.


fbbuttonInstagram logotwitter

Pokud vás zajímá co bude vystaveno do prodeje a chcete být informováni ještě dříve než budou nabídky zveřejněny, tak můžete odebírat nový YouTube kanál Angelicaaudio – odkaz na kanál zde (následně stačí kliknout na ikonu „odebírat“): https://www.youtube.com/user/Angelicaaudio

  • Angelicaaudio 2013
  • Angelicaaudio 2013
  • Levný servis a pomoc s PC
  • Angelicaaudio 2013